Budapesti rendelő: +36 (1) 789-9755   |   [email protected]

Debreceni rendelő: +36 (52) 531-933   |   [email protected]

ORVOSAINK

DR. DOBAI ADRIENN pHd

DR. DOBAI ADRIENN pHd

A VIP Ultrahang radiológus szakorvosa

„Az emberek életének legnagyobb tévedése, hogy nem abból próbálják előteremteni a megélhetésüket, amiben örömüket lelik.”
Malcolm Forbes

Ez az idézet az elmúlt évtizedek alatt életem egyik legfontosabb mottójává vált, és már a pályaválasztáskor arra motivált, hogy egy érdekes, tudományos, fejlődő területet keressek magamnak. Az elmúlt évekre visszatekintve örömmel mondhatom: jól választottam. Radiológusként nemcsak számos szakmailag izgalmas esettel találkoztam, hanem mindeközben különleges embereket és élettörténeteket ismerhettem meg. Általános radiológiai ultrahang tevékenység mellett, fej-nyaki és fogászati MR és CBCT diagnosztikára specializálódtam, és utóbbi témából a Semmelweis Egyetemen szereztem PhD fokozatot, ahol azóta is aktívan részt veszek az oktatásban.

DR. LÁNCZI LEVENTE ISTVÁN

DR. LÁNCZI LEVENTE ISTVÁN

A VIP Ultrahang radiológus szakorvosa

Dr. Lánczi Levente István vagyok, Debrecenben születtem és iskoláimat is itt végeztem. 2018-ban szereztem radiológus szakorvosi képesítést. A VIP Dental csapata a COVID pandémia ideje alatt keresett meg, hogy közösen indítsuk útjára debreceni ultrahang-magánrendelésüket, aminek nagy örömmel teszek eleget. A rendelőben minden adott, hogy minőségi szakmai munkát végezhessek a hozzám forduló páciensek érdekében – legyen szó szűrővizsgálatról, akutan fellépő panaszok vizsgálatáról, vagy hosszú távú követésről. Pácienseink Debrecen szívében, nyugodt, biztonságos környezetben, egy kiváló ultrahang berendezéssel, a VIP Dentáltól már megismert protokollok szerint és magas szakmai színvonalon számíthatnak rám!

DR. HORVÁTH BALÁZS

DR. HORVÁTH BALÁZS

radiológus szakorvos

Egy borsodi kis városban Encsen nőttem fel orvos szülők gyermekeként. A gimnázium elvégzése után kezdtem meg tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Orvostudományi karán, melyet summa cum laude minősítéssel teljesítettem. 2011 óta dolgozom a Debreceni Egyetem KK Kenézy Gyula Campus Központi Radiológiai osztályán. 2017-ben szereztem meg szakorvosi képesítésem kiválóan megfelelt eredménnyel.
A mindennapi munkám során tapasztalt nagy betegforgalom és széles beteg spektrum kifejezetten jó alapokat biztosított számomra. Legfőbb törekvésem, hogy az általam megszerzett tapasztalattal, körültekintően és naprakészen a legújabb szakmai ajánlásokat figyelembe véve lássam el a hozzám bizalommal forduló pácienseket.

Az ultrahang vizsgálat teljes egészében veszélytelen, fájdalommentes, korlátlanul ismételhető diagnosztikus módszer. A hasi-kismedencei ultrahang vizsgálatra éhgyomorral érdemes érkezni (legalább 6 órás éhezés), de a folyadék (szénsavmentes víz) fogyasztás elengedhetetlen, hiszen a vizsgálat legjobb értékelhetősége érdekében telt hólyag szükséges. A többi vizsgálattípus nem igényel előkészületet.

 

Az általam végzett vizsgálat típusok:
  • Teljes körű hasi- kismedencei ultrahang
  • Nyaki lágyrész ultrahang vizsgálat (pajzsmirigy, nyirokcsomók, nyálmirigyek)
  • Lágyrész ultrahang
  • Carotis Doppler vizsgálat
Jelentkezzen vizsgálatra

Budapest és Debrecen szívében található magánrendelőinkben elegáns, kellemes környezetben fogadjuk pácienseinket, sorban állás és beutaló nélkül.

Felhívjuk tisztelt Pácienseink figyelmét, hogy rendelőinkben az egészségügyi előírásnak megfelelően a maszk használata kötelező!

miért válasszon minket?

kiváló szakmai háttér

A vizsgálatokat a radiológia területén kiemelkedő szakmai háttérrel rendelkező kollégánk végzi.

sorbanállás nélkül

Vizsgálatainkat előzetes időpontegyeztetés alapján végezzük, a legkényelmesebb szolgáltatás érdekében.

beutaló nélkül

Megbizonyosodna egészsége felől? Mi beutaló nélkül is megvizsgáljuk!