Rendelőnk

1075 Budapest, Madách Imre út 11.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG:

Rendelőnk Pest belvárosában, három metróvonal találkozásában, a Deák téri magállónál található, a Madách Imre út 11. szám alatt. A Deák téri megállótól 3 perc séta, keresztül a Madách téren, a frissen felújított hangulatos sétáló utcában. Autóval érkezőknek parkolási lehetőség a közterületen, vagy a Rumbach Sebestyén utcai kültéri őrzött parkolóban van.

Bejelentkezés

+36 (1) 789-9755

rendelési idő

Kedd: 14:30-20:00

Szerda: 9:00-11:00

Csütörtök: 14:30-20:00

VIP Ultrahang

Madách Imre út 11.

ÍRJON NEKÜNK!

Gyakori kérdések

Szükséges-e beutaló a bejelentkezéshez?

A bejelentkezéshez beutaló nem szükséges, így prevenciós célból is lehet ultrahangvizsgálatot kérni. A beutaló ugyanakkor mintegy iránymutatásként segíti a radiológus munkáját.

Hogy készüljek fel az ultrahangvizsgálatra?

A vizsgálattípusok közül csak a has-kismedence ultrahang vizsgálat igényel előkészületet. Az ultrahangvizsgálat előtt 4 órányi éhezés és sok víz fogyasztása szükséges. A vizsgálat előtt kávé fogyasztása sem javasolt! Amennyiben a páciens gyomor vagy béltükrözésen esett át, 2 nap szünetet kell hagyni a tükrözés és a hasi-kismedencei ultrahang vizsgálat között.

Mennyi időt vesz igénybe a vizsgálat?

A vizsgálat a vizsgált régiótól függően 20-30 perc.

Vigyem magammal az korábbi orvosi papírjaimat?

A radiológus munkáját nagyban segíti, ha tájékozódhat az egyéb orvosi vizsgálatok eredményeiről, kontroll esetén pedig a korábbi ultrahanglelethez. Amennyiben megteheti, érdemes magával hozni a korábbi orvosi papírokat.

Káros sugárzással jár-e az ultrahangvizsgálat?

Miután az ultrahang berendezés nem használ röntgen, vagy egyéb káros sugárzást, így akár terhesség idején is alkalmazható.

Fájdalmas az ultrahangvizsgálat?

A vizsgálat teljesen fájdalommentes. A páciens fekvő helyzetben helyezkedik el, és a vizsgálat nem jár semmilyen kényelmetlenséggel.